logo Paintball Merksplas

Paintball Rijkevorsel

Grootste indoorlocatie paintball van België vlakbij Rijkevorsel

Vlakbij Rijkevorsel vind je de grootste indoorlocatie voor paintball in België. In 2014 opende de Paintball Hal in Merksplas de deuren, op minder dan 10’ rijden van Rijkevorsel. Zelfs op het niveau van de Benelux behoort deze unieke locatie tot de absolute top. We verwelkomen zowel gelegenheidsspelers als meer geoefende paintballers. Boek vandaag nog je game.

Waarom een indoorlocatie voor paintball vlakbij Rijkevorsel?

Merksplas, met het nabijgelegen Rijkevorsel, vormen de perfecte locatie voor paintball. De internationale autostrade E34 tussen Eindhoven en Antwerpen ligt vlakbij. Via afrit 22 Beerse, afrit 21 Lille of 20 Zoersel – Rijkevorsel is onze Paintball Hal binnen de 10 minuten bereikbaar.

Bij een indoorlocatie ben je bovendien totaal onafhankelijk van het weer. Ook bij slecht weer kan je gewoon spelen. Dat is heel belangrijk voor bedrijven die voor teambuilding willen paintballen, jongeren die willen spelen voor een vrijgezellenfeestje,… Al deze afspraken worden maandenlang vooraf geboekt.

Dankzij onze indoorlocatie kan je al deze zaken met een gerust hart vastleggen. Slecht weer vormt geen enkel beletsel om te spelen. Je kan zelfs paintballen in de winter.

Meer dan 3.000m² tot je beschikking

Onze Paintball Hall in Merksplas (vlakbij Rijkevorsel) biedt een totale oppervlakte van meer dan 3.000m², verdeeld over twee verdiepingen. De vloer is aangelegd in zacht kunstgras. Je vindt er een waar paradijs voor paintballers, zeker dankzij de talrijke beschuttingen en verstopplaatsen.

Elk van de twee teams speelt vanuit zijn eigen fort. Elk fort heeft meerdere verdiepingen. Op de kantelen staan zelfs automatische wapens.

Elk event telt maximum vijftig deelnemers. Zo krijg spelers nooit het gevoel dat het te druk is. Bekijk hier de foto’s van onze Paintball Hal.

Deelnemen?

Schrijf je in groep in of individueel. Voor de aantrekkelijkheid van de wedstrijden stellen we met de ingeschreven spelers en groepjes grotere teams samen. Elk evenement omvat zes opeenvolgende spellen met telkens een ander objectief. Je kan hier boeken.

Welkom vanaf 14 jaar

Dankzij onze ligging in Merksplas (nabij Rijkevorsel en de Nederlandse grens) ontvangen we in onze Paintball Hal ook veel Nederlanders. In Nederland moet je minstens 18 jaar zijn om te paintballen. Bij ons mag je al spelen vanaf 14 jaar. Wij organiseren zelfs aangepaste paintballwedstrijden voor jongeren tussen 14 en 16 jaar. De hal ligt slechts op een half uurtje rijden van Eindhoven en Breda.